Khamis, 21 Mei 2009

Macam Beruang

Aku rasa internet rumah aku dah tak laju macam dulu lagi.

Nak tunggu habis buffer Youtube pun kena tunggu habis sebatang rokok dulu. Kadang-kadang, sebatang setengah. Tengok atas mood la. Tapi, yang pastinya memang perlahan sangat. Sampai aku dah hilang mood nak online.

Jadi, aku rasa aku mahu berehat sebentar. Nak cuba bagi lebih perhatian pada dunia nyata. Mana lah tahu ada ganja ran yang lebih baik untuk aku . Bila aku dah pasang Wymax nanti baru rasa semangat sikit nak online.

Oklah. Aku berehat dulu. Bukan berhenti.

Berehat!

11 ulasan:

mulut jahat ada saka berkata...

berani kau nak duduk lepak2 dengan dunia realiti. kita ni loser blogger. jadi haruslah berada di alam maya!

BudAk hijAu berkata...

realiti 2 ape...?hik3..

one love berkata...

rehat nasir....

jom lepak melawati malam ni! jom!
ajak ely :)

padelkopak berkata...

buatlah apa sahaja.asalkan yang baik.asalkan kamu gembira.asalkan kamu bahagia...

white. berkata...

internet skang memang macam haram

AzyanSyh berkata...

internet rumah aku tak konsisten. Kejap ok kejap tak.

Ornella Abdullah berkata...

jgn lama sgt rehat

p/s : aku link kamu

Nani Allen berkata...

lamanya kau berehat. suka suka je. update la blog. kalau boleh muka handsome terbaru. awww

The Exquisite Instigator berkata...

bgos2. tp rehat jp je tau :D

~0~ berkata...

btol2 rehat nie.

dean berkata...

wimax area demo line clear ke? kawe try test wangsa maju, cam gampang.

berminat dapatkan stuff punk rock? strike anywhere, avail dll?

www.papakerma.com

slmt gewe bos.