Sabtu, 31 Julai 2010

Beberapa Jam Sebelum Azan Subuh

Mula-mula aku rasa macam banyak benda nak tulis pasal banyak benda yang berlaku dalam perjalanan hidup aku sehari-hari pada minggu lepas. Memang banyak sangat aku nak kongsi dengan kamu semua tentang betapa sibuknya aku mengejar sesuatu yang di panggil dengan nama KEJAYAAN dalam konteks dan pengertian orang-orang zaman sekarang. Sampai tak sempat langsung aku nak check takut-takut ada awek hot request nak jadi kawan kat Facebook, apatah lagi nak curi masa nak tulis-tulis dalam blog ni. Memang tak ada masa. Singkat dan padat.

Berlainan pula pada minggu ni atau lebih tepat lagi waktu sekarang ni yang bersamaan dengan pukul 4.01 minit pagi waktu tempatan pagi Sabtu yang indah permai ni, masa dah agak fleksibel . Dah boleh kasi lentur sikit-sikit. Facebook pun baru tadi dah check. Tak ada apa sangat yang menarik walaupun notification message mencecah angka 100. Masih macam biasa juga. Masih tak ada awek hot yang request nak jadi kawan. Demmmm...

Kalau macam ni nak tulis blog pun tak ada mood! Tak ada motivasi mana boleh nak menulis!

4 ulasan:

Anne M. berkata...

jom pekena kopi sechawen..
bar ok koyt?
koyt jela

Ahmad Azrin Aziz berkata...

laaa.. demo start nulih smula doh..

SUXX berkata...

ada lagi blog ni rupenya. Hewhe

aiDieNa berkata...

Saya nak bijak di sini.. hehehe kasi motivasi sikit.. jom kenal²an.. hahaharrrr..